Contact/samenwerken – Mama lifestyle blog voor ondernemende moeders

Kind & opvoeding

Contact

DOELGROEP MAMA LIFESTYLE BLOG

Mama Lifestyle Blog richt zich op ondernemende moeders (in spe). Dit kunnen vrouwen zijn met kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen met een kinderwens. Moeders in spe met een eigen bedrijf, de ambitie of droom om voor zichzelf te beginnen. Mama Lifestyle Blog wordt met name door vrouwen in de leeftijd van 25 tot 44 jaar bezocht. 

CONTACT

Mailtjes en persberichten kun je sturen naar info@mamalifestyleblog.nl. Wil je iets naar mij opsturen per post? Dat kan. Mijn postadres is: Postbus 22, 2396 ZG Koudekerk aan den Rijn. Wanneer je een product naar mij opstuurt, is het geen garantie dat ik er aandacht aan besteed op mijn blog. Wil je dit wel? Kies er dan voor om te adverteren op mijn blog.

SAMENWERKEN

Bij samenwerkingen vind ik het belangrijk dat het onderwerp bij mijn blog en mijn doelgroep past en schrijf ik het artikel zo persoonlijk mogelijk. Onder elk gesponsord blogartikel vermeld ik de hashtag: #MLBsamenwerking. Samenwerken is alleen mogelijk in de vorm van adverteren. Ik schrijf geen reviews in ruil voor gratis producten.

Wil je met mij samenwerken en past het product of onderwerp goed bij Mama Lifestyle Blog? Heeft het raakvlakken met bijvoorbeeld moederschap, zwangerschap, kinderen, huishouden, interieur, financiën, de combinatie werk & gezin, ondernemerschap of ZZP’er zijn? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven: info@mamalifestyleblog.nl.

VOORBEELDEN VAN SAMENWERKINGEN OP MIJN BLOG: