Over mij – Mama lifestyle blog voor ondernemende moeders

Kind & opvoeding

Leuk dat je Mama Lifestyle Blog gevonden hebt! Op dit mamablog kun je genieten van artikelen over zwangerschap en moederschap, geef ik tips voor (aanstaande) moeders, en schrijf ik over alles wat mij als moeder en vrouw bezighoudt en interesseert.

Ik ben Daniëlle, moeder van een zeer creatieve dochter van acht en een knuffelige, maar best wel ondeugende zoon van vijf. En eigenlijk ben ik ook een beetje moeder van mijn twee poezen Loeloe en Liefie.

Van spuitluiers, gebroken nachten, de eerste stapjes en woordjes tot de eerste schooldag, wisselende tanden, het eerste schoolrapport en zwemles: de afgelopen acht jaar heb ik het allemaal mogen ervaren als mama.

Naast moeder ben ik ook nog mamablogger, ondernemer en zoekende naar wat ik op werkvlak nog meer wil doen en waar mijn hart ligt. Ik bruis altijd van de ideeën, wil alles tegelijk en liever vandaag dan morgen.

Ik ben gek op mijn gezin, maar ook wild van schrijven en websites bouwen. Aan weinig dingen heb ik een hekel, behalve aan het huishouden en door de regen fietsen.

Struin lekker rond op mijn blog en veel leesplezier! Heb je vragen, opmerkingen of verzoekjes voor artikelen: deel ze gerust onder de berichten of per e-mail: info@mamalifestyleblog.nl

Volg je mij al op social media? Je vindt Mama Lifestyle Blog op Facebook en op Instagram.